21.01.2024 Απονομή ευχαριστήριας πλακέτας απο τον Σύλλογο Παροχής Φροντίδας και Κατ’οίκον Νοσηλείας Σύρου, προς το Ίδρυμα Δημητρίου & Λιλίκας Μωραΐτη Σύρου.


21.01.2024

Απονομή ευχαριστήριας πλακέτας απο τον Σύλλογο Παροχής Φροντίδας και Κατ’οίκον Νοσηλείας Σύρου, προς το Ίδρυμα Δημητρίου & Λιλίκας Μωραΐτη Σύρου.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Δ. & Λ. Μωραΐτη Σύρου, κα Μαργαρίτα Ζαρμπώνη, έχοντας παραλάβει την ευχαριστήριο πλακέτα από τον κ. Νικόλαο Αλμπανόπουλο – Πρόεδρο του Συλλόγου Παροχής Φροντίδας και Κατ’οίκον Νοσηλείας Σύρου.

 

Η Ευχαριστήριος πλακέτα απο τον Σύλλογο Παροχής Φροντίδας και Κατ’οίκον Νοσηλείας Σύρου προς το Ίδρυμα Δ. & Λ. Μωραΐτη Σύρου.

Την Κυριακή 21.01.2024 , ο Σύλλογος Παροχής Φροντίδας και Κατ’οίκον Νοσηλείας Σύρου πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωσή του, με την κοπή της αγιοβασιλιάτικης πίτας παρουσιάζοντας και τον οικονομικό απολογισμό του περασμένου έτους. Στο τέλος της ενδιαφέρουσας αυτής εκδήλωσης ο Σύλλογος απένειμε ευχαριστήριες πλακέτες στο Ίδρυμα Δ. & Λ. Μωραΐτη Σύρου , όπως επίσης και στους υπόλοιπους δωρητές και χορηγούς του. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Νικόλαος Αλμπανόπουλος, αναφέρθηκε στην ζωτική σημασία των χορηγιών του Ιδρύματος Δ. & Λ. Μωραΐτη και ευχαρίστησε το Δ.Σ. για αυτή τους την απόφαση, της προσφοράς μεγάλων χρηματικών ποσών προς τον σύλλογο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την εκδήλωση στα παρακάτω link:

https://www.youtube.com/watch?v=-M3HLpAXsu8

https://www.logotypos.gr/me-to-dexi-sti-nea-chronia-o-syllogos-kat-oikon-nosileias-

syrou/#google_vignette