Επίσκεψη στον Οίκο Ευγηρίας Αγίου Ιωάννη Ταλάντων Σύρου


Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ., του Ιδρύματος με την επωνυμία «Κληροδότημα Δημητρίου και Λιλίκας Μωραΐτη Σύρου» ,την 29η Οκτωβρίου 2021 , τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον covid-19,  επισκέφτηκαν τον Οίκο Ευγηρίας Αγίου Ιωάννη Ταλάντων στην Σύρο ,τον οποίο εκπροσώπησε ο Διευθυντής του, Αρχιμανδρίτης Βενέδικτος Φραγκογιάννης.

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος, συζήτησαν μαζί του, για τους 38 ηλικιωμένους τρόφιμους, που φιλοξενεί αυτή τη στιγμή ο Οίκος Ευγηρίας, όπως επίσης για τις κτηριακές και λειτουργικές ανάγκες του χώρου που διαμένουν. Η στέγη που προσφέρει το γηροκομείο είναι μια ανακούφιση για τους ανθρώπους που φιλοξενούνται σε αυτό, πολλοί εκ των οποίων είναι άποροι και διαμένουν αφιλοκερδώς. Ο Αρχιμανδρίτης Βενέδικτος Φραγκογιάννης εξέφρασε στην Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. τις θερμές ευχαριστίες του για την συνεχή προσφορά του Ιδρύματος Μωραΐτη Σύρου, όπως επίσης μετέφερε τις ευχαριστίες των ανθρώπων που αποτελούν το εργατικό δυναμικό του γηροκομείου, οι οποίοι ακούραστα προσφέρουν καθημερινά θεάρεστο έργο.

Οίκος Ευγηρίας Αγίου Ιωάννη Ταλάντων. Επιγραφή των αείμνηστων ευεργετών του Ιδρύματος Δημητρίου και Μαγδαληνής Μωραΐτη.

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ., ευχαρίστησαν τον Αρχιμανδρίτη Βενέδικτο Φραγκογιάννη  για την φιλοξενία και την αναλυτική ενημέρωση που τους παρείχε και εξέφρασαν από μέρους τους την επιθυμία να συνεχίσουν με τους οικονομικούς πόρους που θα τους επιτρέπεται από το Ίδρυμα, για τους σκοπούς της Υγείας και Πρόνοιας, να χορηγούν το Γηροκομείο και να σταθούν δίπλα του, για να μπορεί να είναι πάντα σε θέση  να αγκαλιάζει τους γέροντες και τις γερόντισσες που το έχουν ανάγκη, προσφέροντας τους στέγη, θαλπωρή και αγάπη.