Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου “Βαρδάκειο & Πρώιο”


Γενικό Νοσοκομείο Σύρου “Βαρδάκειο & Πρώιο”

 

 

 

 

 

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ., του Ιδρύματος με την επωνυμία «Κληροδότημα Δημητρίου και Λιλίκας Μωραΐτη Σύρου» ,την 29η Οκτωβρίου 2021 και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τον covid-19, επισκέφτηκαν το Γενικό Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο», στην αίθουσα του ΚΕ.Φ.Ι..ΑΠ.. Εκεί τους υποδέχθηκε, ο Οικονομικός Διευθυντής του Γεν. Νοσοκομείου κος Νικόλαος Τρίτζαλης, ο Διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γεν. Νοσοκομείου κος Παπαχριστόπουλος Βασίλειος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Νεφροπαθών Κυκλάδων κος Δεναξάς Ιωάννης, ο Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής κος Γαβριήλ Ιωάννης και ο Πρόεδρος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας Σύρου, όπως επίσης πρόεδρος και της Καθολικής Επισκοπής «Κάριτας Σύρου» π. Βουτσίνος Αντώνιος. Τα προαναφερθέντα Σωματεία και Φορείς ευεργετούνται από το Ίδρυμα Μωραΐτη Σύρου.

 

Η Πρόεδρος του Ιδρύματος Μωραΐτη Σύρου, κα Ζαρμπώνη Μαργαρίτα, ο Οικονομικός Διευθυντής του Γεν. Νοσοκομείου κος Νικόλαος Τρίτζαλης, ο Διευθυντής της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού του Γεν. Νοσοκομείου κος Παπαχριστόπουλος Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας Σύρου, όπως επίσης πρόεδρος και της Καθολικής Επισκοπής «Κάριτας Σύρου» π. Βουτσίνος Αντώνιος, ο Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής κος Γαβριήλ Ιωάννης και η προϊσταμένη της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού κα Αργυρώ Πανταζή.

 

Τα μέλη που εκπροσωπούσαν τους παραπάνω Φορείς και Συλλόγους της Σύρου στην εν λόγω συνάντηση, εξέθεσαν τις οικονομικές και λειτουργικές δυσκολίες  που αντιμετωπίζουν προσπαθώντας να καλύψουν τις απαραίτητες για την νοσηλεία ανάγκες των κατοίκων του νησιού αλλά και των Κυκλάδων. Ενημέρωσαν την Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ., του Ιδρύματος, για τις αγορές ιατρικού εξοπλισμού, μηχανημάτων αιμοκάθαρσης, ουρολογικών μηχανημάτων, ενίσχυση απόρων οικογενειών κ.α., οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από τις χορηγίες του Ιδρύματος, και εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες στην Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ., για την έως τώρα προσφορά του Ιδρύματος.

: Η Πρόεδρος του Ιδρύματος Μωραΐτη Σύρου, κα Ζαρμπώνη Μαργαρίτα ,ο Πρόεδρος του Σωματείο Νεφροπαθών Κυκλάδων κος Δεναξάς Ιωάννης, ο Ταμίας του Σωματείο Νεφροπαθών Κυκλάδων κος Βερώνης Ιωάννης, η προϊσταμένη της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού κα Αργυρώ Πανταζή, ο Πρόεδρος της Εθελοντικής Αιμοδοσίας Σύρου, όπως επίσης πρόεδρος και της Καθολικής Επισκοπής «Κάριτας Σύρου» π. Βουτσίνος Αντώνιος και εξωτερικοί συνεργάτες του Ιδρύματος Μωραΐτη Σύρου.

 

Η Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ., ευχαρίστησαν τα μέλη που εκπροσωπούσαν τους παραπάνω Φορείς και Συλλόγους για την παρουσία τους, την φιλοξενία και την αναλυτική ενημέρωση που τους παρείχαν και εξέφρασαν από μέρους τους την επιθυμία να συνεχίσουν με τους οικονομικούς πόρους που θα τους επιτρέπεται από το Ίδρυμα, για τους σκοπούς της Υγείας – Πρόνοιας, της Φιλανθρωπίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, να τους χορηγούν και να σταθούν δίπλα τους στα πλαίσια της συνεργασίας, για να μπορούν να υλοποιούν τις ανάγκες τους και αυτό το θεάρεστο έργο, ώστε να εξυπηρετείται όσο το δυνατόν καλύτερα η κοινωνία της Σύρου.

 

Η Πρόεδρος του Ιδρύματος Μωραΐτη Σύρου, κα Ζαρμπώνη Μαργαρίτα ,η Γραμματέας του Ιδρύματος Μωραΐτη Σύρου, κα Ψιλοπούλου Αγγελική, η Ταμίας του Ιδρύματος Μωραΐτη Σύρου κα Ειρήνη Πλυτά-Δεκαβάλλα, ο Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής ,κος Γαβριήλ Ιωάννης και εξωτερικοί συνεργάτες του Ιδρύματος Μωραΐτη Σύρου.